Tuesday, August 16, 2011

suka dalam duka


salam...


melor suka shopping...dia memang giler shopping...sensorang pun jadik...compare dengan aku yang memang tak suka shopping..banyak barang melor yg beli...aku nyer barang pun dia
gak yg beli..hahaha..pemalas nyer bini...aku lebih rela duk kat mana2 kedai makan atau food court sambil bc novel dr ikut dia membeli belah...sebab melor ni boleh duduk sehari suntuk mencari barang...

ni baju yg melor cari untuk anak2 buah aku n dia. melor suka beli baju dorang...beli baju casual jerk..huhuhu..boleh la sepasang sorang kan...

ipahnyer siap sua legging lagi..hahaha..mesti comei ipah pakai tp takut gak tak muat..bila aku call dia ckp panggil ipah gemok la..aku tanya kenapa panggil gemuk? sebab ipah dah gemok la...hari2 makan ikan kewli..cute jerk sebut ikan keli tu..
untuk umar pak lang beli spiderman...
aqis n nia baju biasa jer..tema tahun ni paklang beli semua color pink yer anak2..hahaha

yang ni baju yah ngan g-ha...angry bird..hahaha...lantak la korang yer anak2 dara...ari tu pak lang ada belikan baju sama patern untuk dak berdua ni, so kali ni paklang korang pilih yg sama jugak(tak sama pun tapi lebih kurang ler)

yang dukanyer sebab semalamlaaa....arghhh malas nak citer...tapi memang hilang mood nak raya...dah la melor siap beli bunga api nak main ngan kanak2 riang..2 kotak yer..nampaknyer mcm kena lupakan la hasrat murni kita tu yer melor...sedih memang sedih tapi nak buat mcm mana.. kita hanya boleh merancang, Allah menentukan segalanya..
takper....semoga ada sinar untuk kami...

lots of luv
et

3 comments:

wani said...

sabarla dikss nak wat cemna,dhtersurat apa yg nak terjadi.kita hanya merancang ALLAH jua yg tentukan,..setiap yg berlaku jadikan pengajaran

アヌムちゃん said...

bershopping mmg best.heeee :)

Amie said...

oh... rupanya dalam suka tetap ada dukanya ye... takpelah, dugaan...