Thursday, September 22, 2011

GA header from Lady Chenta


aku selalu jengah2 rumah lady chenta ni(pergh mcm dokat jer kan)..maksud aku, blog lady ayu ler...nak poi umah jauh nun disana...tiket jer aku lepas...hahaha..

header dia chantek2 semuanya tambahan header yg naik skuter tu...waaa suka achikkk..aku try gak buat tapi semuanya kelauttttttttt...tapi kalau dpt free tambahan yg tolong buat tu sungguh kreatif, mesti meriah kan blog aku..muahaha

cik ayu, semoga penyertaan et diterima..insyaAllah..ada rezeki, dapatlah achik merasa header cantik org nak buatkan...terasa jer angin sejuk bumi jepun tu kan(ehhh dah melalut ni)

hehehe
p/s: moga ada tuah untuk den

lots of luv
kekodokbulat


2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tq uols sudi join....
selalu jadi SR ek??
if x ramai yg join mmg ai x buat cabutan terus kasi jer ngeeee

et said...

hehehe..amin..tapi tak per masih ada masa lagi..rugi depa tak join..hasil kerja u memang diakui cantek..ikhlas ni..
:)