Wednesday, September 7, 2011

makan lagi

salam syawal


alhamdulillah, semalam dapat puasa lagi. tapi melor plak demam semalam. sian dia dengan batuk teruk..tak pernah pernah mc, terpaksa amik mc gak semalam. so org demam tu request nak siakap stim ngan bawal 3 rasa...rasa mcm kedai makan plak kan...hahaha

lebih kurang jam 6, aku start masak..tapi sebelum tu dah msk sup sayur untuk melor..untuk lunch dia la kan..

ini menu aku semalam...
1-cendawan goreng cicah ngan cheezy cheese..sedap wooo
2-siakap stim (gerun jer kan ikan aku..hahaha)sedap jugak
3-bawal 3 rasa...sedapnyerr...
4-sawi ikan masin sebab nak habiskan stok sawi yg kian menguning
5-sudah tentu sup sayur melor
dan yg makan hanyalah aku berdua jer ngan melor...hahaha...alhamdulillah..syukur dengan rezeki Allah

lot of luv
et

2 comments:

wani said...

dasat hang pnya masak,hmm nak pindh pi dok dkt umah hang la,hehe lehkepoh kepohh hhihi

et said...

hang ja tak sudi jadi jiran aku..aku masak lauk hang buat desert kan...hahaha..senang koje mak