Tuesday, September 6, 2011

make over

salam syawal


owh bibirku seperti di gigit tembuan..muahaha...

ekceli ni muka aku selepas diconteng oleh pelukis berbakat cik asha....hehehe..asha yg make up aku..tq yer sha..nampak natural gitu..haa gunalah bedak pixy..kan asha kan..boleh jenguk produk yg asha juai kat sini...
ni masa melor dtg antar air tebu kat aku..hahaha..dia yg tolong snap kan..dia ckp aku nak jumpa kekasih gelap..hampes tol..hahaha

sayang sunggoh tak ambik gmbr sebelum dan selepas...walaupun tak bertukar jadi fasha sandha tapi rasa mcm diva la gak kan..org tulong makeup..sebelum ni aku makeup pun mcm badut jer kan..gila tak suka kan..mestila aku suka..tidoq pun senyum...rasa syg jer nak buang + bila ckp ngan org nak kedip2 jer mata(sila pengsan sekarang)..hahaha..yerla biaq org tengok mata aku yg santek tuuuu walau pakai cermin matooo..klah sebelum cerita semakin mengarut aku nokhtahkan disini...

p/s: klu rajin mai la dtg make up aku lagi yer sha..hahaha..nak gak feeling retis kat tmpt kojer

lots of luv
et

2 comments:

wani said...

kekasih golappppp? hhahhhhhhhhhhhhhhhh
dasat2 tp sayang nya tk nampak la eye sadooow yg membiru tu...hahhahhahah

et said...

tu la pasai..takpa..aku akan praktikkan color asha itu...hahaha walaupun tak sama kerana sentuhan berbeza tapi akan ku cooba...hahaha