Sunday, October 30, 2011

my day

alhamdulillah, 16 oct disambut bersama mereka-mereka yanng tersayang..walaupun tak ramai coz atok pun masih dalam urusan pindah rumah(sekarang dah ok)...yang join hari u adalah acu nowa, syifa, hawa, g-ha, umairah, atin dan sicomel umar. sepatutnya atam ikut, tapi atam plak ada hal. kami just makan2 di pizza hut wangsa maju jer. mungkin terakhir kali aku pegi sini rasanya sebab aku kurang berminat dengan menu yang dia tawarkan. berbeza sesangat dengan pizza hut cawangan lain.. memang keliru kami pada mulanya nak pilih menu..muahaha..tepek sini untuk kengan tahun depan...uwaaa aku dah masuk 3 series..alhamdulillah.

naji,syifa,umar
all the gurls(pandai plak umar nampak tgn jerk)
muka tak puas hati(lmbt sgt mknan sampai)
umar
hawa
acu nowa+awe
syifa(29/10 bestday dia)
fatin
busy lady
tokey of the day
umar tak sabar
g-ha yang lapar
umairah n pak lang
fatin lagi
umairah lagi
g-ha pulak
lepas makan kami semua gerak balik rumah atok. sebenarnya tarik 16 oct ni istimewa sebab aku n my cousin angah kongsi tarikh tu..so balik umah baru tiup lilin ngan angah tapi yang lebih teruja adalah umar.
alhamdulillah.. terima kasih YaALLAH, aku masih berpeluang menghirup udara segar dibumiMu ini. azam aku tentulah nak kurangkan rasa marah..hehehe..(hanya mereka yg tahu)

p/s:kita sentiasa merancang tapi tuhan lebih menentukan. semoga aku berpeluang lagi menjadi tetamuMU YAALLAH...semoga ada rezeki(rindunya mekah dan madinah)

p/ss:selamat ulang tahun pada adik aku aldo -12/10, acu misha 14/10, angah -15/10, kak yong 23/10, last sekali syifa 29/10..hahaha..ramai tol family aku lahir bulan sepuluh....alhamdulillah..

lots of luv
et

2 comments:

Lady Lavender said...

hepi besday Et...semoga sihat selalu, murah rezeki & hepi2 selalu. all the best :-))

et said...

tq kak...amin..alhamdulillah