Sunday, November 27, 2011

kau bunga teristimewa


yg baju merah tu anak buah aku, yg pink tu sepupu aku...dedua tengah spm.dan dedua suka nyanyi..bagus boleh wat album duet ni..hahaha...vidoe ni masa kahwin atam tempoh hari.rupanya senyap dlm bilik tengah merakam lagu yerk
lirik awe (pink) yg buat, melodi syifa yg buat...berbakat dorang ni..awe memang pandai main gitar pun..belajar sendiri melalui internet jerk..tapi pastu dia beli la buku sama..semakin teror wooo..
so untuk kalian berdua, moga mendapat resul yg gempak spm nanti..

p/s:sian syifa, oleh kerana exam spm masih belum habis, dia tak dapat join kenduri atam kat umah mak aku nanti...abis exam kena tunggu plkn plak coa dia dpt yg first panggilan nyer..hohoho..tak leh la kamu nak enjoy yerk.

p/ss:awe jgn mara yer kak ti letak sini..muahaha

lots of luv
et

No comments: