Tuesday, November 29, 2011

sian kat dia

tajuk tak leh blah la kan...hahaha..tapi memang pun.kesian la kat apek ni.lepas satu gosip, satu gosip melanda dia...hurm dulu masa dia ni tak pemes, tak nak pun orang lekat kat dia gamaknyer.sekarang ni mcm ada gam la plak kamu ni apex..hahaha
aku bukan apa, aku sian jer kat dia, kontroversi banyak confirm la dia kena hentam kan, pastu bila bola kalah pun mesti dia kena gak. padahal mamat ni sure penat punyer..nak kejar game lagi..nak praktis lagi..nak kontrol hensem lagi..nak jaga adab sopan santun lagi..hahaha yer..leh baca kat sini

dah la khairul fahmi, lepas ni tak yah la kamu nak ambil gambar.nampak kamera jerk kamu lari..hahaha...kang org upload gambar kamu terlebih mesra alam, kamu jugak yang malu

ecececece ko ni et lelebey plak kan back up mamat ni...aku tak kenal pun dia...tapi pernah jumpa masa dia balik dr menang piala AFF dulu tu..aku tunggu kat epot..tapi aku sian la kat dia..dia naik dengan usaha dia sendiri n masa belum naik tu mungkin tak der sapa yg nak rapat ngan dia (kecuali elia yg makin cantik tu). tapi sekarang asyik cerita dia jerk kan...

apa-apa pun semua dah besar...semoga apek teruskan ke cemerlang an dia dlm arena bola sepak m'sia. walapun aku ada baca kat fb aku berkenaan status pasal bole lebey kurang gini "Memang saya dah kata, b/sepak malaysia setakat std asia tenggara shj. Why waste money and time nak capai lebih dari itu. Kita dah jauh ketinggalan dgn jepun, Korea China dan bbp negara asia barat yg pada suatu masa dulu setaraf ngan kita. Buakan tak ada smgt kebangsaan........tapi itulah hakikatnya."....(statement ni dibuat lepas malaysia kalah lawan bahrain)

sedih wooo baca statement mcm tu kat fb aku..tak kisah la waste money atau tak, yg penting negara kita mahupun jurulatih negara tak berputus asa. mereka berusaha dan mana tahu akan berjaya juga suatu hari nanti..lagipun sekarang kerajaan sekarang ni pun dah bagi banyak kemudahan apa terutama untuk kakitangan kerajaan mahupun rakyat yag berpendapatan rendah. rakyat ada anak sekolah, dapat duit.ntahlah manusia ni...ehhh emo plak aku kan...hahaha

ehhh melalut plak kan..tadi citer pasal apek, ni pasal lain plak..hahaha...aku cakap pasal apek tu pun sebagai pendapat aku jer..korang yg tak suka aku tulis begitu, maaf la yer...tak der makna apa2 pun...

p/s:aku sayang malaysia..aku sayang tanah tumpah darah ku..
dimana bumi dipijak, disitu langit dijunjung.


lots of luv
et

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

player kiter selalu rasa theyols mcm player obesea...x puas enjoy kot...tgk dr gaya la

Asmara said...

hikhik.. apsal ntah x minat apex ni. duk sini jrg baca berita2 msia. tp kenal lepas mng suzuki tu, pastu sibuk2 kisah cinta2 dia kat paper eh. tp saya tetap penyokong pasukan malaysia. mmg mengharap kemenangan tp masa kalah mmg keciwa, tp itulah semua dah ditentukan. :D