Sunday, December 11, 2011

Blues Selamanya

kemas punya kemas tetiba nak buh la dlm ntry ni..hehehe
ini lah komik yg pernah mewarnai hidup aku satu ketika dulu.zaman muda belia. memang tak leh blah la kan...sebulan 2 kali komik ni keluar, aku beli yer.(baru aku tau mana duit aku pegi..ceh..hahaha)
aku memang suka sangat ngan komik ni...majalah kat umah ni dah banyak yg aku juai, tapi komik ni memang tak kan la kan...sayang wooo.ntahla kenapa sayang sangat tapi mungkin sebab hasil kerja pelukis2 ni cantik sangat...
aku suka semua cover komik ni...cantik

ni lukisan dari pelukis jakal...lukisan dia ni pun cantik sangat. kalau lukis watak hero semuanya ketak2..hahaha


citer xgen ni pun aku suka..dan ada satu ruang yg depa tulis sampai aku gelak keluar air mata. kadang2 bagi abang aku baca then kami gelak sama2..best moment sebenarnyer.sebab komik ni kami boleh bergembira bersama..

p/s:rindu la plak pada adik beradik aku

lots of luv
et


7 comments:

Nour Eyza said...

bestnya! banyaknya majalah Blues Selamanya awak! macam nak pinjam je.. hikhik

Para Jamaludin said...

wehhh jenuh cari ni takde dah. semua dh buang. The Singles siri yg paling best.

mokopolo said...

sy berminat tuk membeli majalah2 blues tersebit..agak2,brape anda jual??

et said...

hi mokopolo

hahaha..masih tak terfikir nak jual..coz sayang..nanti klu saya nak jual..i'll inform.

tq for asking

Anonymous said...

sorry tp Nak tanya ingat tak tajuk cerita yg ala-ala princess hour tu.lupa lah.rindu Nak baca.thank

Anonymous said...

sorry tp Nak tanya ingat tak tajuk cerita yg ala-ala princess hour tu.lupa lah.rindu Nak baca.thank

Anonymous said...

hai.kalau nak jual mjlh blues selamanya plis email sy. tgh cri beberapa siri la.tq.

email: shinyumeeca20@gmail.com