Saturday, December 3, 2011

"senyum..tak perlu kata apa"

hooo yeeee..petang ni balik kampung untuk persiapan majlis sambut menantu..cewahh kiranya majlis perkahwinan adik aku atam la...ekceli ini adalah lelaki terakhir dlm family aku hatta fmily atok aku la kan..sepupu sepapat aku yang rapat semua pompuanss...so atam, disebabkan kamu yg last aka penutup, maka mak buat la besar sket...tumbang la sekor lembu untuk kamu kan..alhamdulillah(kebetulan bib wat akikah umar)

tak sabar nak balik sebab kalau tiada apa aral yang menghalang, konvoi ngan bib dan pengantin..pengantin nak balik awal katanye nak tolong apa yg patut. kami ada gak halang tapi mamat ni degil...mau follow gak..yerla aku faham dia pun nak tolong mak juga...

tema insyaallah merah hitam. souvenier atam tinggal sikit jerk..aku pun tak kuar kan dr kotak dah..sebabnyer mak kata nak bubuh wajik...tgk la apa yg jadi nanti..tapi sikit jer lagi pun coz yg lain aku dah bubuh biskut eskrem (alo yg warna warni atas ada gula icing tu)

semoga perjalanan kami selamat pergi dan selamat balik, majlis atan berjalan lancar dan yang paling penting, janganla banjir..hahaha...kang tak leh balik plak aku

mood untuk berkemas tak der..tensen tol la...next week dah nak pegi banyak lagi tak settle, winter coat tak antar dobi lagi, baju pun tak pack lagi. harap2 glove masih ada pasangannyer..hehehe..

p/s: untuk kawan2 sekerja, semangat juga...apa yg penting, kerjasama...hehehe

lots of luv
et

2 comments:

CikSyazwaniAziz said...

semoga selamat pergi & selamat balik =)

wani said...

wooi hang nak pi mana pul;ak lepaih ni haaaa? siap nak htr winter coat pi dobi,aai makan angin jauhh nampakkk