Monday, December 26, 2011

universal studio singapore p-IV

lepas rehat sekajap, kami masuk la the mummy return nyer game. alaaa yang naik keta slow jer sebenarnyer pun.. aku rasa mesti ramai menyumpah tengok kitorang sibuk nak naik kereta budak2 ni...muahaha..tunggu 30min, naik tak sampai 5 min..tapiiiiii aku suka jer sebab kereta dia cool..muahahaha...melor yg eksaited..
gmbr bawah ni la keretanyer..hahaha


me n my melor
then jumpa waterworld plak..tapi game dia confirm basah la kot. kami tak masuk sebabbbbb
sebab lepas waterworld aku dah nampak far far away nyer castle..alaaaa aku nak masuk jugak jumpa shrek..huhuhu..
pergh muka gembira habis....





kami masuk show shrek. best sebab kerusi dia pun bergerak ikut cerita yg ditayangkan. siap kena sembur air lagi..hehehe i loike...rasa mcm nak repeat jer tgk shrek ni...

bila keluar jer hujan turun lebat sungguh. melor plak hadiahkan aku shrek.uwaaa suka sugguh aku kan... lama jugak tunggu reda hujan. last sekali kami redah sebab ujan dah renyai2. aku singgah madagascar plak sebab ini pun antara kartun yg aku suka...

naik boat n kat dlm tu ada la cerita dari depa. aku naik ni sampai 2 kali. first melor tak mau join, sekalinyer lepas keluar aku cakap best sama mcm kat korea(everland) nya show. terus dia nak join. baru teringat masa kat korea tu pun kami main benda ni dua kali(naik boat laaa)..suka sebab ada muzik n relax jer naik sampan dia.

hooyeeee dah nak habis ntry singapore akuuu....

lots ofluv
et

3 comments:

Hanis MY said...

mmg comel la kete mummy tu i likeee...

wewit cun layout baru suka2...

Asmara said...

wah USS, best eh? :D

iizla said...

bestnya jenjalan!!