Sunday, January 15, 2012

bestday melor



rasa bersalah plak sebab tak buat ntry wish bestday untuk kesayangan aku ni...hahaha..cian dia...takpa melor kita kan dah celebrate..so tak der la ralat sangat.so 3/1 tepat jam doblas malam aku kuarkan kek indulgance peberet melor..mamat ni sedih sebenarnyer coz dia ingat aku tak akan wish or celebrate apa2 malam tu..tapi dia tak tau betapa gigihnya aku pi secret recipe beli kek dia dan pi beli biskut kegemaran dia kat famous amous tu. tapi yg kelakar aku tak jumpa lilin. sudahnya aku amik jer lilin aroma yg ada untuk buat syarat jer..hahaha...lilin kek ada sebenarnya tapi dlm duk kalut sensorang kat bawah coz takut dia perasan, makanya aku malas nak godek dlm keta. lilin aroma pun lilin la..dari aku bawak sambil on lighter lagi parah kan..hehehe
maka menjerit la dia kan..hahaha..ada gambar tapi seksi la plak melor...malu aku nak buh sini..muahaha..

maka siang tu ari selasa melor cuti, kami pi alamanda jer. mkan-makan sambil mengumpat..hahaha..pi kenny roger sebab lama gila tak pi mkn sana...
sib baik pi kenny roger, kalau dia mintak nak makan ayam penyet, pengsan gamaknya aku kat situ..asyik ayam penyet jer...muka aku pun naik penyek duk mkn ayam penyet..uwaaaa nyampah tau melor...


edisi celebrate bestday melor sambung ke miri 7 dan 8/1 plak...lepak kat hotel, jalan di pantai, makan di muara(apalagi kalau bukan nasi lalapan) huhuhu. segar sungguh menghirup udara pantai..nyaman sekali.
alhamdulillah, seronok sekali walaupun mcm2 hal terjadi di awal tahun, tetapi diharap tidak mematahkan semangat kami untuk terus maju...angin malas pergilah dikau jauh2.
semoga tahun baru ini memberikan yang lebih baik dan aku boleh menjadi insan yang lebih sabar dan bertimbang rasa..uwaaaaaaa(kejamke)


p/s:usb kamera menyorok. jadi tak jumpa..huhuhu

lots of luv
et


1 comment:

wani said...

oo sambut birthday boy punya special day ka..hebak2..sampai ke miri nuuu...smoga dimurahkan rejeki n moga thun ini bawa kerahmatan dan kemurahhan rejeki utk hampa duaa noo