Monday, February 6, 2012

aku dan makanan

bila angin rajin datang...inilah gambarnyerrr
pastu jadi macam ni..ni kira ok lagi la...
(wani aku pi makan kat kedai kampung jijan tu..hehehe..tapi asam podeh dia podeh bebenor)



ni dah mood memang kelaut..melor yang comey rajin ingatkan tak nak amik gmbr ker?u kan suka amik gmbr before makan?
huhuhu..ok i amik(kang kecik ati melor)
opssss..ni melor belikan double prosperity beger..mcm mana badan tak double trouble

ni tahap nak makan penampau jer kan...mood memang kelaut. tapi melor ingat kan lagi tak nak ker amik gmbr nasi beriyani gam yang paling sedap kat salak tinggi.sebelah klinik kesihatan salak.depan kedai sunita(hahaha mana tau wani nak pi)
aku amik gmbr gini sebab nak membuktikan betapa sedapnya nasi beriani dia..hahaha(alasan)pastu depan kedai tu(tepi jalan) ada jual apam balik kecik2 tu..memang sedap dak tu buat..(hurm aku 3 ko 7)..hahaha



Posted by Picasa

3 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

awat rupa prosperity burger jadik gituew??? oishii sou

eh uols td mmg blog ai kena remove pong nangessss

et said...

hahaha..tu rupa orang kena paksa amek gmbr..hahaha

la yeker?sejuk sangat kat sana..tu dia tekejut..line beku..hahaha

gurau jer uols

Angah said...

hahaaa aku 3 ko 7...weii mana leh makan manyak nanti tak rampingping...hoho...sakannnya hang mkn,ananti kau nak tunjuklak hat aku makan di k.kangsar...puii hampeh