Sunday, May 20, 2012

sibuk ker?

hurm..sibuk nak buat itu ini, lepas tu sendiri terabai..hahaha...dugaan betolla. aku suka menyibukkan diri kalau buat family day ker, buat majlis ker, aku rasa aku sangat2 suka menginvolvekan diri aku.

ekceli, team aku nak buat family day. kami akan buat di hulu langat. aku suka tempat2 yang hijau2 ni. biasa orang selalu buat kat pantai or tanah tinggi kan? kami buat kat sungai jer..hahaha..back to nature.alaaa lagipun budget ciput jer pun..bukan banyak modal pun. takper, biar modal ciput tapi hadiah kotaaaaaaaaaak besar punya..muahaha..(pedajal orang bagi kat aku)

tapi tu lah kan? melor bukan betah sangat dengan tempat2 macam ni..maklumlah orang bandar kan..hahaha.(alaa melor tomey..tomey).

kali terakhir aku ikut benda2 yang mencabar ni semua 7 tahun dulu. masa tu baru masuk keje n kena pi training 3h2m kat sungai ujong.ada la pantai sampai aku kene campak kat tengah laut kengdian berenang ke pantai pastu malamnya depa hantar kami masuk utan tinggal sensorang pastu aku tertido dlm hutan tu..hahaha..nasib baik trainer tu kejut aku..siap kene perli lagi, "haa kamu apa kamu buat masa saya tinggal kat dlm tu? sedaptido"..gagagaga... lepas tu mana adadah nak join mendealah mcm nie.

tinggal 5 hari lagi nak settlekan semua..hadiah jer kami 3 ketui yg incharge ni dah pening nak bawak..hahaha...lantakla saper yang akan menang tu..masakla nak bawak hadiah balik..hahaha..


lots of luv
et


2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nnt update citer pasai fmly day ni na....dulu kan mesia selalu join gak ngeee

et said...

insyaallah akan ku bubuh disini...huhuhu