Wednesday, May 23, 2012

takoyaki

4 minggu lepas aku dan mel0r cute pegi pasar karat.(gila lama dah) ..kengdian lepas makan murtabak tebal tu kami jenjalan lagi..pastu aku nampak ada org jual takoyaki..huhuhu..dengan perasaan kanak2 ribena, beratur la nak beli..melor dah jeling2 mcm nak tercabut bijik mata dia coz kami dah makan murtabak, pastu beli taufufa, pastu beli air soya bungkus dan juga bubur ayam untuk budak yang ada divider kat gg dia..
aku buat tak nakpak jerkan..terus order(dasar tamak tahap gaban)...lepas order kitorang jalan2 lagi.tapi disebabkan dah lambat, kitorang pun balik sebab nak pi cash converter kat shah alam...dlm kereta aku yang memanng tak sabar ni pun bukak n makan seketul tako ni...
ni gmbr google jer..saja nak bagi melor terliur..hehehe

melor cakap sedap jugak kan..memang pun shedap pakcik oiii...kalau tak takkan aku hegeh2 nak beratur kat situ kan..
so ahad seterusnya aku tak pegi pasar karat sebab pegi bandung. jadi ahad(2 minggu lepas) aku keje petang, maka kami turun lagi ke shah alam untuk beli takoyaki..melor siap ckp nak beli 3 bungkus..hahaha.tamak sungguh.

sekalinya tak der pula gerai juai takoyaki tu..huhuhu..frust gila melor..makanya kami balik awal sebab org tu tak dpt beli takoyaki dia..kesian melor kan...tulaa, lenkali jgn jeling2 bila i beli..kan dah kempunan...sabaq yer melor...next week kita terjah shah alam..this week tak bolehla yer..

p/s:alfatihah untuk norma..moga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan yang beriman...boleh baca sini


lots of luv
et

6 comments:

wani said...

amboiiiii takoyaki pulakkkkkk

Asmara said...

sedap2! selalu buat sendiri je, asal cukup bahan, jadilah. ;)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mkn hangat2 ni mmg sodapppp sgt uols...bikin sendiri jer terbaek lol....sebab sini sos kat ataih tue byk x leh mkn sbb letak meat...so weols kena beli without sos la nangessss

et said...

wani:besala...meloq tu ngidam mcm2...hasil takdak jugak.hahaha

et said...

kak as: huhuhu...mesti lagi sedap dpt makan tako kat sana

et said...

lady ayu:wutz..wutz...depa punya lagi original..uwaaa mesti lagi shedapppppp