Tuesday, May 22, 2012

hari marah sedunia

hari ni aku puasa 1 rejab..call mak, sian dia terlupa hari ni 1 rejab. jadi tak pose la mak..aku pun tak call dia semalam untukingatkan..sorry mama..huhuhu

dan hari ini hari aku kena marah..sepanjang hari kena marah.tensen tak payah cakap la kan...dari rumah sampai ke tempat keje...tak sudah2....(nak nyanyi lagu six sense la.. :(

mungkin dugaan orang puasa kot..kadang2 hal kecik pun jadi besar kan...contoh yang ada sekarang hal kecil aku kena marah sampai nak tulis dalam blog...hahaha

melor hantar ayam penyet untukberbuka siap air bandung lagi...tiba2 lepas berbuka, aku rasa inilah air bandung paling sheedap aku rasa...sebab berbuka selepas kena marah seharian kot..itu yang rasa air bandung tu sangattt sedap..masa makan pun kena marah lagi...shentap gegel...

orang kata jangan ketawa sangat sebab duka akan datang...mungkin juga kan?

p/s:macam mana hadiah sukaneka ni semuanya game sama?alamak masak nak betulkan balik..banyak sangat kotaknyer sampai aku tertukar2...memang tak sudah-sudah la nie..

lots of luv
et

2 comments:

Angah said...

haaa? awak kena marah? sapa marah gegirl ni? wei sapa marah hang

et said...

huhuhu