Friday, July 6, 2012

maafkan aku melor

mood sekarang sangat-sangat bercelaru...
sedih pun iyer jugak
kecewa pun ada.
tapi kena redha..
huhuhuhu
takperlah mungkin tak der rezeki si dia untuk aku
ataupun supaya aku lebih beringat
.....................
ok last month bulan yang baik untuk aku dengan melor
bukan bermakna bulan sebelum ni tak baik
cuma kami jer yg tak baik kot..huhuhu
Allah beri rezeki lebih untuk kami
Allah izinkan kami merasa apa yang kami mahu
Allah pinjamkan nikmat dunia untuk kami
alhamdulillah
semoga semuanya berpanjangan..amin

melor dapat kuda putih yang baru
aku dapat dslr
kengdian impian nak buat wet kitchen tercapai
walaupong wet kitchen mcm haper kan!!!hahaha
lepas tu merayap ke bandung lagi dengan kwn2 melor
dan bonus bila melor bagi aku iphone

jadi bila aku pkrkan balik
tak semua akan berakhir dengan kegembiraan
salah satu dari barang diatas yang milik aku
gagal berfungsi dengan baik
tapi aku tak kisah sangat
sebab aku lebih kisah kalau melor yang marah2 kat aku
sangat2 lega bila dia cakap TAKPERLA
mungkin takder rezeki kita
tuhan saja tau betapa leganya hati aku
bila dengar dia cakap mcm tu
uwaaaaaa memang menangis la kan
sebab
aku rasa bersalah sangat
betol ckp melor, mungkin aku tak pandai jaga barang

sebenarnya kalau nak cakap pasal marah melor,
bulan lepas memang mamat tu bengang sangat
bila aku TERFORMAT tab dia..
semua no phone, emel dan segala mcm benda
yang dah dia install dalam tab tu aku dah formatkan
so tab dia jadi standard semula
gila ko aku rasa jantung aku mcm nak pecah
sure kena haruk ni...
tapi nasib baik melor marah2 manja jer
walaupun no pak wawan(supir bandung) hilang
fuhhh lega sebab no tu ada dlm bil tipong

lepas tu aku pi gatai beli ampaian
tapi kali ni memang dia amuk giler
katanya ampaian yg aku beli mcm rumah setinggan
ini memang aku sentap giler
sedih betol la bila pk asyik kena marah jer kan
ok pasal ampaian tu memang salah aku pun
sebab aku tak tanya dia dulu

jadinya bulan lepas bulan baik dan kena marah tu fair la kan.
hahaha

jujurnya, semua barang memang dia yang beli
kalau aku yang beli memang out of his taste
ok aku kan org kampung
nyampahhhh

takperlah

sekian
terima kasih

maaf terbuka untuk melor..hahaha

untuk melor, aku minta maaf yer last mont buat ko sakit jantung..tapi aku pun pelik kenapa la aku buat keputusan mcm tu..hahaha..kengkonon nak berdikari lakan tanpa perlu pendapat ko..alih2 aku jugak yang kena settlekan sendiri
terima kasih sebab tak marah2 bila aku buat salah. aku paling tak suka orang yang aku sayang marah kat aku. sedih woo bila ko marah kat aku.marah sikit2 dah ler..tak pun tegur2 manja jer..tapi tak boleh jugak..kalau ko tak marah aku nanti apa benda yang aku bawak balik mesti ko pitam kan?
pasal benda tu takperla..aku tak mau dah guna mcm tu..tangan kasar aku ni guna yang biasa2 dah la...sedangkan tab ko pun aku pi salah touch walaupun tab tu dah setahun lebih ko pakai ...nampak sangat aku memang bangang bab2 canggih manggih ni...
apa2 hal pun terima kasih sebab sanggup belikan untuk aku. tapi yang lebih berharga sebab ko tak marah2 atas kecuaian aku. yerla sebelum ni ko yang selalu ingatkan aku..tapi kali ni aku yang terlupa
cuma aku nak ko tahu, aku kecewa bukan sebab benda tu rosak tapi aku kecewa sebab aku dah kecewakan ko...sorry melor

love u forever
et
binimu yg ngeng


p/s:ayat jer brutal tapi hati penuh ayaq terjun



3 comments:

Angah said...

tkpa ngeng ngeng pun bag sayunk hahaha...tkpa ot manyak2 beli hat len yang lagi cenggih naaa.......amboi dlsr koooo..

eKa said...

macam2 la et ni.heheheh...takpe2 adat la tu dlm rumah tangga

Anonymous said...

tak2..t bl yg lbh cnggih k...tamo2 sedih2 k geng...