Sunday, September 2, 2012

kipas lipas



hahaha..ntry kipas lipas..aku ada kenangan pahit dengan lipas ni..akan ku coret disini...
ok pasal kipas ni sebenarnya aku ada fobia sket dengan kipas syiling.
melor selalu buka kipas sampai 5. dan aku akan marah tiba2 kira macam kalau kipas tu terus on pegi 5, suis marah aku pun on jugak..muahaha

sebenarnya, aku bukan apa, dulu kawan aku pernah cerita, dia kat asrama dudk kat katil tingkat 2. kan dah dekat dengan kipas. ntah mcm mana satu hari tu dia duk seronok sangat berborak ngan kawan2, tiba2 kipas atas kepala dia tu kena KEPALA dia...nasib baik panjang umur.. sejak dari aku dapat tau cerita itu, aku terus fobia dengan kipas syiling terutamanya. tapi kipas kaki pun aku fobia jugak. mana tau masa kelajuan 3 tu dia patah atau pecah kipasnya, mau tecucuk bijik mata..adoiiii..seriau aku.

ok.. yer aku paham, ntah apa2 aku ni kan tapi yerla..semua org ada fobia masing2.
so en melor, u tau la kan sebab apa i tak suka kipas tu laju2. mana tau kita tengah relax2,bilah kipas tu terpelanting ker kan..maklumlah barang tu ciptaan manusia..muahaha

p/s:ada lepas ni orang tu tak buka kipas dah :p

lots of luv
et

3 comments:

Angah said...

tercari2 jugak mana lipas nya dlm entry ni,oow rupanya brsambung dlm episod lagi satu hehe

Anonymous said...

TU LA..CR GAK..TP ENTRY CERITA KIPAS JER..LIPAS NYE DLM KUAH MASAK LEMAK...BUWEKKKK

CikTeh said...

Assalamualaikum dan Hai... Kami dari Lensa Film Sdn Bhd. Kami sedang mencari peserta untuk program tv "ADA BERANI" MUSIM KE-2. Untuk pengetahuan saudara dan saudari, program ADA BERANI musim pertama siaran ulangan sedang di tayangkan di TVi pada hari Khamis jam 2.30 dan 11.30 malam pada hari yang sama. Jika saudara dan saudari berminat untuk sertai program ini, kami harap agar saudara dan saudari boleh bagi contact number untuk senang kami hubungi. Actually program ADA BERANI ni bertujuan mengatasi masalah fobia yang dihadapi oleh seseorang. Jadi, jika saudara ada fobia yang nak diatasi, boleh lah sertai kami. Saudara juga boleh layari website kami seperti yang tertera di bawah ini ataupun fb ADA BERANI boleh klik link ini

http://www.facebook.com/adaberani.buatjer?fref=ts
http://www.facebook.com/AdaBerani2012?fref=ts

atau taip je ADA BERANI.

www.lensafilm.tv

atau blh jga menonton rancangan ADA BERANI di youtube

http://www.youtube.com/watch?v=5MBUjUX-IWI
http://www.youtube.com/watch?v=RYI-WEWt3kk
http://www.youtube.com/watch?v=GfnmUm49RVc
http://www.youtube.com/watch?v=uQ1CSHJ-xqk
http://www.youtube.com/watch?v=RiBJjhTKhcQ
http://www.youtube.com/watch?v=NFil9fjvn9o
http://www.youtube.com/watch?v=mwd-Irt26Y0
http://www.youtube.com/watch?v=gawVdhaDUFc
http://www.youtube.com/watch?v=U7jhqMILsZo
http://www.youtube.com/watch?v=bjigMCxGm3E
http://www.youtube.com/watch?v=3Z_uUhulA1Q

Jika ada kawan-kawan lain yang berminat untuk mencuba atasi fobia boleh juga contact kami di:

Office: 03-2092 1488
Anis: 012-3959699
Azila: 019-2132369
Azura: 019- 8692984
Akma: 0179088568

Insyallah pengambaran akan di buat pada bulan 1 akan datang.....

Terima kasih

Ada Berani Buat Jer

Lives in Damansara, Kuala Lumpur, MalaysiaFrom Kuala Lumpur, MalaysiaKnows Malay, English