Monday, September 3, 2012

gyra engagement

assalamualaikum...

semalam majlis besar untuk sepupu tersayang kami semua. gyra bertunang dengan aiman tak kisah pada 01 september 2012. sebenarnya setahu aku tarikh tu depa nak dtg risikjer. tiba2 ditukar pada majlis bertunang. takperlaa...mereka2 pun duk nun di kluang sana..makanya elokla buat sekali arung ajer. 
aku kerja masa merdeka tu..terus sambung ke pagi...dengan tak tidurnyer pagi2 terus pecut pegi kl dulu..udahler jiran aku buat kenduri anak dia sebab nak pegi republic czeh sambung study kat sana.meleh jer kami tengok kambing golek dia.hahaha
sampai tol nilai, kol 0930 lebih kurang punyala jammed dekat tol..pagi2 ramai sungguh yg terjah bumi nilai ni yer..huhuhu.
sampai kl singgah umah mak melor dulu..relax kejap sebab aku ada appointment gg...dahla hari khamis getah  gg aku terchabut...muahaha..sib baik dah hampir date appointment. tapi appointment kol 1230..hadoiii ketensenan disitu..makanya aku pun pegi potong rambut kasi pendek sebab hari tu ada org tersalah potong rambut aku...dah mcm org penan dah.
lepas pi settle gg, kami pegi umah atok..meriah sungguh majlis..owh lupa aku tukar getah warna merah..wotz..wotz

rombongan sampai selepas asar. simple je hantaran tapi aku suka sangat sebab soooo sweet..muahaha.
maklumlah penukaran majlis pun secara mendadak. jadi goodies beg pun takder.

kiri rombongan aiman tak kisah n family:yg kanan tentulah my lovely emak dan budak kembang

owh masa sebelum sarung cincin, anak buah aiman bagi gyra bunga...chomel..chomel..chomel..ini mak ngah aiman. dia sarung cincin merisik..cincin tunang gmbr dlm camera...tak upload lagi la pulak kerana ada masalah teknikal.

gmbr atas : abah musa, atok,aiman tak kisah, gyra, ibu yuna..
kanan atas : sepupu sepapat wiz gaya bebas..
kiri bawah : ladies only..hehehe ..mak,wancik,aiman tak kisah,gyra,wancu,ibu
kanan bawah : tambahan maktok kami yg gorgeus


kalau takder gmbr gedik sepupu sepapat memang tak sah la kan...hahaha..inilah geng budak kaca mata...
kiri angah edon, et cute (buweeek), endong dan cawe-cawe...owh abaikan sigedik acap tu..hehehe.(.nampaknyer kena tukar spek la gini)

disebabkan kamera aku tak leh nak load gmbr lagi, ini jerla yg hado..aiman dan gyra...

dan yang terakhir mestilah si chomel umar qhaliff..geram dengan ini budak..aiman bagi kek red velvet siap ada stoberi..dia plak memang mak dia selalu bagi makan stoberi..makanya sibukla dia nak ambil itu kek..jenuh kena kepung..sian umar..huhuhu
alang tido umah umar..best woo umah umar.

seronok sungguh dpt jumpa sedara mara. walaupun aku tak sempat tolong banyak, mohon maaf yer..
untuk gyra dan aiman tahniah sebab dah melangkah ke satu tittle lagi..iaitu tunangan orang. insyaallah majlis akan berlangsung awal tahun depan..tarikh belum diputuskan lagi. sebab nak tengok juga jadual cuti semua orang. 
hurm tak sabarnya kami semua...



lots of luv
et

2 comments:

Angah said...

cantiknye gyra,oh ya baju kamu dan kalong kamu jugak cantekk

Anonymous said...

Owh terima kasih. Gyra mmg cantik. Dipanggil anak buah mak lang cun. Aku pun maklang gak. Tp depa pggl maklang gemok. Hahaha. Mmg shentap

Et