Monday, October 1, 2012

sabariah

masa otw balik rumah malam tadi melor ajak aku balik kedah...dia cakap nak bawak pegi penang sekali...tak pun pegi lost world of tambun kat perak..katanya mcm best jer...

suami comel: nanti kita pegi balik kedah nak?boleh turun penang
isteri montel: hurmmmmmm
suami comel:tak pun kita pegi perak...leh masuk lost world kat tambun..mcm best jer kan..(sambil angkat kening)
isteri montel: hurmmmmmmmmmm
suami comel:yerla best la tengok sabariah tu pegi...

isteri montel masih diam sambil berfikir sabariah mana pulak?
tapi sebab suami dapat tangkat dia pun cakap

"ala yang tadi petang kita tengok kat tv9 tu..yang pengacara makan2 dulu tu"
"itu bukan sabariah itu  maria tunku sabri la"muahaha

apa kejadah dari maria pegi sabariah...memang jadi bahan la dengan aku...

p/s:sabar aje lah

lots of luv
et


2 comments:

Angah said...

haaaaaaaa bila masapolak maria tunki sabri jadi nama sabariah...hahahhahah
tkpa kerana sabariah itula mnjadi pembuka cerita utk bercoti2,,,..haha

Anonymous said...

hang kena tkr nama lps ni limah jd sabariah..hahahahahaha...dkt tambun tu mmg best beb..tp kureng cikit jer dr sunway lagoonnnn