Friday, October 26, 2012

selamat hari raya haji

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

alhamdulillah...bertemu lagi dengan raya korban untuk tahun ini...moga semuanya diberkati...




namu aku bekerja dipetang raya..huhuhu...takper...korban juga namanya...demi sesuap spagheti..hehehe

yang paling aku rindu pastilah melapah kepala lembu kat rumah atok aku...sejak kerja shift ni, memang selalu la aku terlepas aktiviti paling gempak dlm family jamhari..sedap gila makan otak masak lomak..tapi paling best mestilah sup kaki lembu..sodap wooo yang kenyal2 mcm jeli tu...hurmmmmm ada orang nak belanja makan sup tetel..tapi mesti tak dpt  ..uwaaaa..rindu sup kaki lembu mak buat...ehhh lupa pulak yang paling best mak aku dtg raya sini...yeeeeha..alhamdulillah...


lots of luv
et

3 comments:

Anonymous said...

slmat hari raya aidiladha jua bt kakak ku yg comel..raya korban mu berjua lah sorang2 ye..huhu..adeq cik mood raya so kena g beraya lah kan..tahniah la kena kerja n ot 3 hari ye...t kita g bt senaman aerobik sesama ye..yeehaaa

"slamat hari raya aidiladha"

aira
adeq comot

Angah said...

haaa adik comot,nama baru kaaa....err adik cmot bila nak buatblog hehehehehheheheee

et said...

wani:adik cmot penah ada blog la..adik wani lupa yer?