Sunday, November 11, 2012

sabtu dan istanbul aku datang

assalamualaikum w.b.t

semalam adalah sabtu..hehehe..semalam aku keje malam. last malam jadi aku ada appointment gg. tukar getah lagi..last month pun tukar dah tapi dr wan tukar besi paling tebal tu..hadoi memang hazab la masa tu. tambahan plak aku pegi bangkok..tension sungguh bila cuti sakit gg..hurm next month aku nak tukar tarikh..tak mau amik masa aku sunmon..rugi off tapi sakit gg. semua benda nak buat tak jadi..kali ni dr wan tambah getah untuk proses rapatkan gg yang mana jarang2 tu...sebelum ni dawai tu untuk betulkan susunan gg, sekarang masa untuk rapatkan pula..untuk 2-3 hari ni memang sakit sangat2. lepas ni memang akan reda tapi yg geram tu, masa sakit gg ni la si melor nak makan kenny rogers la, dominos pizza la..wooo memang sentap gila hati aku. 

lepas appointment gg yg sepatutnya kol 1045 tapi terpaksa ditunda jam 1200 kerana ada mslh yg tak dpt dielakkan, aku dan melor mati kutu tak tau nak pegi mana..tapi yg kami tau mahu keluar dr kl sebelum petang coz sure hujan lebat. tambahan pd hari jumaat, air naik depan pusrawi tu. maka kami tak mahu amik risiko. terus gerak balik ke putrajaya.
mula2 plan mahu ke miri makan nasi lalapan. kemudian tukar mahu ke jb mau makan tomyam kat stualang. tapi pk musim hujan dan gg aku yg confirm akan buat hal mlm nanti, maka lepak kat nilai spring sudah..hahaha

so terus pegi alamanda untuk tgk istanbul aku datang. kali ni dia dah datang dah.hehehe..kami beli tiket jam 5 coz nak makan, jenjalan plus window shopping dulu.


melor ajak pegi makan kenny rogers. lama jugak tak pegi makan kenny ni..dapnyer..tambahan siap order dessert yang ada ice cream kat atas tu..hapa ntah nama aku tak hengat...masa makan tu memang pergh sedap sebab lapar. kemudian masa makan ice cream tu, hambik ko rasa menari-nari gg aku kat dlm mulut buat tarian hongga..hadoiiii gegar2 otak aku rasa...

iyer mukaa happy kan sebab dpt makan..ms minum pun aku dah rasa kengiluannya itu, tapi perut aku lapar sangat..jadi ketepikan rasa sakit itu tapi lepas tu, hadoiii.sedih..
hurmmmm melor ada upload gmbr ni kat fb then bila aku check semua koleksi gmbr aku adalah tudung yang sama...hahaha..kelakar..sebenarnya, baju aku ni pun melor yg bawakan. dia main amik jer..tapi lebih ok la dr baju yang pernah dia amik ms aku tengok james bond tempoh hari...lantaklah aku pakai jer..muahaha
hadoi tengok gmbr teringat coselaw kesedapannya..huhuhu

ok pasal cerita istanbul aku datang bagi aku best la sebab ada beto..hahaha..melor berbulu tengok mamat tu yg berlakon.dia ckp patut la nak sgt tengok rupanya pakwe dia berlakon..hahaha..seat best la sebab aku duduk yg belakang sekali tapi kesian kat budak depan aku tu..sebelah aku ada couple bawa anak dia umur 3-4 tahun kot. budak tu main tolak2 seat lagi..hadoi serius aku simpati kat budak depan tu. akhirnya dia tukar seat. budak tu dah bosan..setengah jam pertama memang ok la budak2 kan..lepas tu sure la dia pun tak ingin duduk diam2. siap pandai ckap bodoh la apa la..semua budak tu pandai ulang2. then bila kat rumah nanti anak pandai ckp bodoh, marah pulak...hurm ntahla...

pasal istanbul aku dtg, memang best dan cute bila tengok lisa tu..tapi paling best mestilah beto..ayat yg comel jer beto kalau marah "awak jgn biadap boleh tak?"..huhuhu..boleh digunakan dari sebut perkataan yg tak sopan tu kan..hahaha

owh tak sabar  nak tengok twilight next week...


p/s:tq melor..sayang kamu

lots of luv
et

3 comments:

LuN@_aiDi said...

hi et! lama xsinggah sini^___^
wahh sakit gigi paling xbeshhkan?
nk buat aper pun xsyiokkk!!huhu

ct kektus said...

nak tengok istanbul aku datang. tapi tak berkesempatan lagi. :)

Angah said...

SAKANLA DEPA....sakit2 ggi pon mkn jugak,,,,haha yang penting bahagieeeee kan kan