Monday, December 17, 2012

smurf

assalamualaikum w b.t

aku mmg gila dgn game dulu farm village kat fb....tp mmg dah tinggal..pstu gn iphone donlod smurf village.. geng ngan aira. sampai lvl 22 dah tak silap aku, iphone aku mengong... terus game hilang.  dah betolkan aku donlod lg tp iphone wat hal lg... repair lg tp tak lm phone tu wat hal blik...wei rs nak baling longkang jer. .mcm hp cap ayam daaaa.
kengdian dah ok br aku donlod n main semula game smurffff.  best gilak...
tapi br sampai lvl 11 mcm tu..aku decide nak tukar..huhuhu....amik s3 jer....
(tp aku agak melor kesian kat aku coz dok msuk contest samsung kat fb...dok share n tag gmbr s3 jerrr.huhuhu)tp cnfrm tak mng...
makanya,dia cdg suh tkr..lgpun tkut iphone wat hal lg. soooooo ada org tawsr, aku best jerrr..muahaha
ni nak cite smurf ke tipon hsaaaaaa...muahaha...
sebenarnta aku tak boleh donlid game smurf dlm s3 aku....jeles je tgk aira nfan nonie duk becucuk tanam..tp akhirnya  hr ni aku berjaya gak donlod...hohoho...

mari kita lompat bintang bersama-sama .huhuhu

2 comments:

Wak Gelas™ said...

wak pon X penah men games fb jugakk.. ahHHks

Anonymous said...

mari la kita menari ke bintang bersama2...ak dh lvl 23...huhu...



aira