Monday, June 17, 2013

en anon

assalamualaikum


homei plak katun ni...

aku dah tutup komen untuk anon...tensen gak sebenarnyer coz kdg2 aku malas nak sign in google id aku n komen jer dlm blog ni..hahaha..blog aku kan..tapi sebab lately ni banyak sgt yg masuk anon ntah apa2 ntah..bukan yg kutuk2 tu..yg kutuk2 tu lantakla..lagi kutuk lagi aku banyak pahala..lagi berseri muka aku..kahkahkah..menyampah...

anon yg aku maksudkan tu yg duk suh pi web depa tu..tulis bukan main panjang..ntah apa yng dia mengarut tu..tak kuasa aku nak baca..yerla dia mempermainkan perasaan aku..ingat peminat yg komen kan..muahahaha(sila batuk berlagu sekarang) hahaha..yerla aku kan perahsantan selalu..feeling retis kan..rerupanya suh pi klik web depa..nyampah kuasa berganda aku..

k lah bubbbbyeeee

semangat nak keje ni..rasa tak mau balik jer...buweeekk..hahaha

lots of luv
et

2 comments:

Cikda said...

ha ah kan.. cik or en anon tu.. malu2 kucing pulak nak kenalkan diri..(chewahh cikda pun perahsantan jugak kot2 ada peminat misteri..) wakakkaka...

et said...

hahaha...yerla cikda kan