Sunday, June 9, 2013

gila mengambing

assalamualaikum

aku asyik masak kambing jer..hebat giler aku masak.hahaha.sedap wooo sebab mmg sedap..mihmihmih

ni hari ketama aku msk..guna kuali ajaib katanya...ni tak tuang gravy...mash potato tu patut buh susu..sebab susu takder aku buh air soya jer..kahkahkah..sedap jer pun..alaaaa ok jer janji air color putih..hahaha..eh jgn ikut aku..aku kan memang suka-suka hati.janji tak muntah2 n cirit birit sudahhhh..alhamdulillah

hari kedua.no side dish..malas dah nak lenyek kentang.aku sorang je makan pun..melor keje


 hari semalam...tapi kedai masak..holoholoholo...mc aku masak lagi bernafsu nak makan..

gila tol ngan kambing..hahaha..tapi aku sebenarnya memang suka daging berdarah merah pun..even berpagar gigi ni tabah jugak nak makan..susah gak tapi ok jer...sodappppppp baiiiii..

cara aku basuh kambing, guna tepung jer..tak suka guna limau kang kuat bau limau dr kambing..
pastu aku suka perap kambing buh black pepper banyak2.then letak garam sket n sos tiram..dah sedap gilosssss bagi aku la...aku grill tak letak minyak pun coz masa bersihkan kambing aku tinggal sikit lelemak dia..sebagai pembakar katanya..lagipun guna pemanggang ajaib tu memang ajaib lerrr..huhuhu

lots of luv
et

2 comments:

Cikda said...

hahahha.. tajuk n3 ni tak boleh bla..
cikda pun memang sukaaaaa..sangat dengan kambing oke? tapi yg dah masak dan ready untuk dimakan la.. nyum3..

et said...

hi cikda...
hahaha..tq follow sini