Thursday, June 6, 2013

props photobooth untuk disewa

assalamualaikum

bib n adeq nora buat perniagaan sewa photobooth untuk  majlis  kahwin,tunang n cukur jambul..kalau raya pun nak ada photobooth tu korang kena la tanya dia..hahaha..untuk cukur jambul pun boleh buat apa..mcm kenduri cukur jambul dani ilyas dulu..hehehe
selain photobooth, adik terima juga klu korang berminat nak tempah message book..cantik tau dia buat..contoh seperti dibawah..dia pandai buat quiling...so lain dari lain la dia buat..


ni contoh dia buat untuk cousin kitorang..grah n aiman..best kan ada message book ni..kelakar baca nasihat dr kawan2 n sedara mara..aku dulu tak der pun..hahaha

ni bib n adeq buat untuk wedding kat shah alam



yang ini masa kenduri gra tempoh hari

ni adalah decoration yg paling simple depa buat..sebenarnya last minit tau hias untuk photobooth ni..sebab kami semua busy..hahahaso kalau korang yg nak kawen ni rancang tak mau kelam kabut, better hire org yang boleh buat..sure puas hati..hahaha

ni adeq hias papan untuk tulis2..

contohnya seperti dibawah..ini pun aiman punya..boleh guna untuk belah lelaki nanti coz boleh tukar2 ayat yg nak ditampal tu..yg bawah ni adeq tulis gn kapur.

ni pun yg adek buat




untuk happy-happy lepas penat buat kenduri kawen apa salahnya kan...photobooth ni dtg sekali dengan coklat yer..ni semua boleh runding dengan bib or adik..insyaallah mereka akan membantu..harga semua boleh runding...cakap jer dengan depa..







owh lupa, bib ni pakar dlm mengukir buah tau...so kalau korang nak dia ukir buah n buat makanan beradap pun cuba la rikki2 dengan dia..mana tau dia nak amik tempahan tu..tapi insyaallah aku jamin ukiran buah n makanan dia memang tip top n best...dia n husb dia kan cheff..sorang kat harrods klcc..sorang lagi kat concord..laki dia pernah masuk majalah untuk segmen resepi la kan..hahaha..lagipun kalau kitorang buat majlis kawen memang dia jer yg msk n hias meja pengantin..alhamdulillah

just call or mesej je depa dua ketoi ni..huhuhu

bib : 012-3799839
nora : 014-5137466

moga korang succes

lots of luv
et

2 comments:

Angah said...

woow best nye kereatip adik hang,,,,

photobooth jakarta said...

so inspiring... great sharing..