Tuesday, July 2, 2013

AKU DAN WAKTU - IZZUE ISLAM ( Ost Bunga Merah Punya )





Di sini hati yang menanti
Menanti tanpa pasti
Di sana dia yang menunggu
Menunggu tanpa jemu
Kau aku dan waktu
Kau aku dan rindu

Oh, Tuhan tolonglah
Aku pinta cuma satu nyawa
Agar dapat aku sebut namamu
Tuhan tolonglah
Aku pinta cuma satu cinta
Aku sebenarnya rindu
Kau aku dan waktu
Kau aku dan rindu
Tuhan tolonglah
Aku pinta cuma satu cinta
Aku sebenarnya…
Aku sebenarnya rindu

"aku suka lagu ni..ke aku suka izzue lepas tgk citer ssid..hahaha..dasar kan..tapi aku suka cerita bunga merah punya tau..bukan sebab ada izzue tp sebab cerita, lagu n zulhuzaimy..kahkahkah...mana satu ntah la..tapi sejak tgk sebenarnya saya isteri dia, aku tersuka pulak dgn izzue ni...ramai kot angau ngan mamat ni..nasib baik dah kawin..kalau tak sure tampal muka dia dlm buku mcm dolu-dolu..hahaha..untung si awin tu..moga berkekalan jodoh mereka sampai ke syurga"

hari ni melor cuti..aku plak keje malam..member dah balik kampung sebab ada misi yang perlu dia selesaikan..hahaha..nanti aku minta permission dia boleh tak share kat sini..tapi aku pedulik apa kan..aku nak share gak tapi nanti la aku citer...so aku drive sendiri pegi kejelahhh..dan hari ni mesti aku bosan sebab takder kawan nak gaduh...

aku rindu la kat bumi selancar....hurmmm

lots of luv
et

1 comment:

Angah said...

harap kamo dpt tgk ehsan dgn aman,aku belom tentu haha