Sunday, August 4, 2013

untuk kenangan ajer

assalamualaikum

ntry untuk kenangan aku..umah aku bukan hebat sangat pun tapi untuk kenangan jer..hahaha..maklumlah aku ni bukan ada pengalaman hias umah pun kan..

gmbr dibawah ni adalah gmbr tahun 2010 setelah aku godek dlm blog ni jugak la nak buat kenangan tukar cat umah punya pasal..naik juling mata aku cari bila aku wat ntry yg ada gmbr umah..masa nak cat tak mau plak aku ambil gmbr sebelum..hahaha..pastu baru gegeh-gegeh.
masa ni atam last year sambut raya sebagai org bujang. dinding masa tu kuning....hahaha

BEFORE

AFTER

BEFORE
(maafkan objek warna biru tu)

AFTER

BEFORE

AFTER

yang pasti byk barang aku dah transfer / buang pun yer gak.
dulu aku rasa warna cat umah yg dulu mcm tadika..coz terang sgt kan..tapi bila dah cat color lembut ni aku rasa mcm apa dah jadi ngan umah aku ni kan?mcm suram jer...muahaha
tapi tak leh nyesal..aku yg gedik sangat nak warna cat ni..pdhal melor nak color lain..hahaha..tapi ok gak la..coz masuk umah relax jer kan..takler mcm ngeeeee...umahku tadikaku..hahaha
ini memang untuk kenangan aku jer..coz bila bosan aku baca balik ntry yg lepas2 ms puasa, persiapan nak raya, mcm kelakar jer..hahaha..tapi alhamdulillah

lots of luv
et

1 comment:

Farah Izza Shafik said...

i mmg suke color baru tuh.. :) selamat hari raya!! salam perkenalan..