Monday, October 21, 2013

ikan dowry secret recipe

 assalamualaikum

aku n melor mula teringin nak makan ikan dowry yang kat secret recipe..ala yang dowry fish with lobster souce tu..lebih kurang gitulah menunya...so petang sabtu tu pegila coz aku keje malam kan bila malam menjelma..oder red velvet...pest time ni makan red velvet secret recipe ni..
ini sugar daddy saya..hahaha..lempang baru tau..tq pa 
ini budak terlebih gula..dapat makan sengih lebar..tapi klu bagi kayu cicah coklat pun aku suka..sdap jer..huhuhu


gagah gah nak amik gmbr ni letak kat blog..boleh la wat hari ini dlm sejarah mengulang kaji rasa2 di secret recipi..ngehngehngeh

moga murah rezeki suamiku..amin

alhamdulillah
tq encik suami

lots of luv
et


No comments: