Monday, November 11, 2013

2 minggu lepas

assalamualaikum


(ntry dlm draft..kiranya dah dua minggu la ni..muahaha)

last week pegi umah atok..lepak sana main ngan ayyad, yash n umar..tp geram ngan yash sebab emosi dia terganggu..hahaha..
dia mmg tak mau ngan org sgt..take time sket.tmbah br lepas kn gunting telinganya dgn umar..hahaha..iye nasib baik sket je...masing2 byk akal...kelakar tol..pastu tau plak umar takut..sian yash..

ni plak ayyad..budak ni lg kelakar..dia skang kn tinggal umah wancik dah..mummy dia dah start work..comelll je tgk dia main join abg2 besar..gigit ayyad br tau


ekceli byk benda nak cite tp aku busy last week..buat hantaranadik ipar aku..minang sampai jakarta dong...hahaha...rezeki dpt org sana..walau cara berbeza tapi aku hentam je mcm cara kita hantarannye...hohoho..ti aku share yeeeee...

No comments: