Tuesday, January 28, 2014

emojie

assalamualaikum

perghhh aku pun dah terbabit dgn emoji ni....candy crush main gak..tapi aku takderlaa tanya dlm fb..nanti org menyampah...yerla sakit plak hati kite bila org up status 
"saya tidak main game..jangan hantar apa2 game lagi" lebih kurang la gitu kan...ok fine aku terasa la coz masa sama gile main game, minta nyawa takder plak pkr menyemak dlm fb kan..hahaha..lepas tu bila aku syok sendiri dah kena sound...yerla candy crush tu kan akan kuar bagi bantuan pd sesapa yang main kan..aku klik yes ajer laaa..tapiii
itu dulu,..sekarang aku main sendiri2 jer..mintak tiket pun dekat yang memang confirm main candy crush..takmau la kang merosakkan mood kawan2 kan...baikkkkknyer niat saya..muahaha..bluwekkk
bak kata melor "takperlaaa i tak nak dah mintak nyawa ngan orang..nanti meroyan dlm fb"mihmihmih

luahan hati nampak...luahan hati nampak..muahahaha..nyampahhhh
ok berbalik pada emoji aku baru level 19...terornyerrrr haku (tangan dibahu mata keatas)
ni last week kot..aku amik gmbr hantar kat wasap jer..kawan aku tolong..dia lagi teror...level 25 dah habis rasanya....muahaha..

klah babai..

p/s:ntry auto publish jer pun....kahkahkah..i kan busy menyelamatkan dunia

No comments: