Saturday, March 1, 2014

jihad iskandar dan matahari by hafiz



assalamualaikum

aku suka eman manan..dia antara pelakon feveret aku aku
aku suka jugak rashid sibir
drama n filem arahan dia memang best
walaupun kadang2 ending dia macam kelaut sket.
hahaha

aku suka filem laila isabella dia
yang nasha n rosyam nor tu

kalau rashid sibir yang buat filem/drama
pelakon yang dia pilih semua mantap2
kereta dan rumah yang digunakan pun hebat2
jalan cerita pun best2

mcm jihad iskandar ni
pelakon semua hebat2
ada eman manan, laki sapora tu
pastu zul handy black
heroin pun best2 belaka

tapi sakit hati la cerita jihad iskandar ni
sebab dia kan setiap isnin sehingga khamis
kol 5 petang dan ulangan kol 9 malam.
masalahnyer aku kan keje shift
selalu miss nak tengok
geram tau
walaupun aku tahu endingnya
eman manan akan kahwin juga dengan ayu raudhah
tapi setiap episod tu semuanya best2
huhuhu
sedihjer

mungkin astro ada tayangkan
ulangan secara maraton pd hari sabtu atau ahad
tapi aku tak pasti jugak samada
ada atau tidak

hurm..
harap ada ulangan....
dan sebab citer jihad iskandar nila aku tahu
rupanya lagu temanya
diambil dr penyanyi hafiz tu
patutla sedap...

moh kita share kat sini




2 comments:

Staphylococcus aureus said...

endingnya iskandar kawin ngan melati tu... sayangnya, ending tak best sebab dia mati kene racun masa tgh bersanding... harapnya ada jihad iskandar yg kedua kalo tak, sedih la sebab iskandar mati cenggitu je kene racun dek org lain...

et said...

hi staphylococcus aureus

tq sebab bagitau..hadoi tak sangka dia mati kan..tapi sampai sekarang aku tak tgk lagi last dia..
by the way tq mai blog aku tapi semput gak aku nak tulis balik nama hang tu..hahaha..unik sungguh