Thursday, July 10, 2014

mbahahhahahaha

assalamualaikum...

subhanallah dah hari ke doblas puasa kan...tapi aku sehari pun tak buka ngan mak mertua aku lagi...dasar menantu antu...
umah atok pun tak pegi lagi.huhuhu..ini betol2 lupa asal usul ni..uwawawawa

sepanjang puasa..aku mmg tersampuk jin dapur...uish rajin benar aku masak...hahaha...

tapi tu laaa hari ni dah tak tau nak msk apa...sian laki aku...makan jela melor kan apa aku msk..relaaa je laaaa

aku sebenarnye memang suka masak.tapi feeling tu fail bila aku msk org tak makan..kata rasa tapi mcm tak luak je pun...rasa macam tak sedap la tuuuuuuuuu..mula la mcm2 perasaan keluar...arghhh jahat sungguh peraaaan itu....

tahun ni punya ramadhan adalah tahun malas aku nak amik gambar..lepas masak hidang..tgg azan terus ngap....malas sangat..ntahlaaa..pendamping jin malas pun ada kot..huhhhhhh

dan paling best kol 7 pagi aku punya menguap kalah mulut naga...siap ada efek api kuar2 lagi aku rasa...pastu kekerapan dia mmg tahap kalau org tgk..isk kesian budak ni..mengantuk bonar dia...weiii aku mmg mengantuk la nak habaq maim.rasa mcm time tu kalau ada doremon aku nak je jadi pintuka,tingkap ja...dinding ka..kerusi ja tak mau..satg org mai duduk.berat...

apa yg ko mengarut ni labuuuuu..
hurghhh aku bosan

No comments: