Monday, August 11, 2014

sampai hati dia

assalamualaikum!!!!

aku kan gedik...kat opis ada la group tarimenari..mulut gatai kata seronok dpt join..tak padan gemuks kan...so one day mereka yg ahli kump ckp nak cr ahli baru..aku n bff aku si wanikeni terkinja2 la nak join..
sekali ada event tapi aku takleh join sebab clash dgn waktu kerja..org keje shift gedik nak menyebok kan..hahaha
so next week ada event..melor mcm tak pecaya aku join tapi dia bg gak smgt..katanya bagus la u join..ada gak ms bersosial.klu tak keje je...huhuhu...terus jatuh cinta ngan dia..eh..
so smlm praktis...aku hantar bidio kami menari...sekali dia wasap aku tadi..terus sentap...adoiii..tapi takpe aku semngat je...wLau u ckp kayu lagi cantik menari, i akan tetap pi beronggeng bang...mbahahaja

No comments: