Monday, September 29, 2014

fb, instag,blog

assalamualaikum

lately ni badan tak kuat..rasa sakit2 smuanya..tp kuatkm jugak...aku ada melor je..nak minta picit pun dgn dia..syok kan org ada anak leh picit or pihak even mainnya lebih..tapi best kan..kan..kan
ekceli lama kot aku tak on fb..ntah knp ntah..aku suka instagram dgn blog..mungkin sebab kat instagram boleh ngomel sikit2 je kot...yg follow pun tak ramai.jd bolehlaaa aku meroyan kat situ..
nak meroyan lebih2 sila buka blog...huhuhu..kat situ aku luahkn apa yg aku nak cite...maklumlaaaaa org lonely mmg mcm ni...
fb ni ok tp kadang2 aku rs byk hipokrit kot..eh..eh.hahaha...
mcm aku..marah kucing tulis dlm fb...marah tikus tulis  dlm fb...sampai sini check in..even lalu je tmpt tu, check in...fb...hahaha..itu smua melor punya pangai..ntah apa2 je..sket2 check in.
yelaaa aku kan pompuan meroyan....
so smlm aku bk fb sbb adik ipau suh tag gmbr kawen..then tetanjat sebab tgk feeds ada berita kwn aku pny adik,baby dua meninggal.... allahuakbar
haaa skang sila selalu on fb awak ye...sebab nak tau hal kwn2...
ok bye

1 comment:

Anonymous said...

hmm bru tau kelebihan fb yeeeeaaa,...menyesal kemudian tak bergunaaa dikkk