Sunday, December 21, 2014

campoq2



1-last week aku rimas sangat dah..rambut semakin panjang..takderla panjang mana..dah sampai bahu je...tapi sebab aku kan banyak masalah..jadi guguq banyak..so aku ckp kat melor aku nak potong..pendek macam rambut yasmin hani..maaf yasmin saya amik pic awok..huhuhu..melor cakap yasmin buat lawo..tapi aku buat muka je nampak..rambut takda..hahaha..sebab muka mcm talamkaa..coii sangat meloq ni...


2-hobbit kan dah start...aku dah tengok semalam..best gilak..sedih jugak sebab thorin mati. walaupun mcm meleret sket sebab si thorin tu jadi pentamak sebab dapat harte...tapi ok je...
3-selain legolas aku suka dia ni...hensemnye...hahahahahaha

4-alamanda dah ada sushi kat foodcourt dia..aritu aku order saba bento..tapi semalam aku makan spring sushi..sedap sahngat..sahngat..dan sebab sedap sampai 2 kali oder benda ni...sebab melor suka sahngat..hahaha
5- aisy adrian masuk hospital..sian budak ebok tu..dia demam..lagi kesian sebab nak cari urat samapi kaki tangan pun kena cucuk. sian gile dia..dia kan ebab sahngat.jadi susah nak dpt urat katanya..harap aisy ceat sembuh..kawan2 doakan ye...

6-dah nak tahun baru kan..aku rasa mood berblog ni ramai dah yg hilang kot..hahaha..sebab mungkin org lebih suka update instagram..tapi aku rindu nak baca blog2 otai punya cerita yang selalu hapdate citer mereka..aku blogger picisan yg suka baca je..tapi tak komen pun..huhu

7-skang aku kena pasang getah kat gigi atas dan bawah..uish susah nak makan..tapi bagus jugak..kita tgk berapa lama aku boleh kepalaran..hahaha..tapi aku skang menulis pun dlama kelaparan...owh nooo


1 comment:

Irfa said...

hai ;)
terperasan kat traffic, awak singgah blog akak, tq yer ;)
salam kenal