Monday, January 5, 2015

Teaser:isketambola

Assalamualaikum
Selamat tahun baru...hohoi dah masuk hr ke 9 tahun baru kan..hahaha..bersawang penuh blog haku...
Cewah teaser bagai..mcm teror..kihkihkih...ini trip bawak birthday boy..sibuk nak celebrate yg luar biasa dibuat...tekejot dia aku book pi istanbul...hahaha...


Depan grand bazaar...
trip bajet je pun...hotel bajet..tapi lokasi bagi aku mmg perfect even ada drama sebab tak jumpa hotel..hahaha..dah kata bajet trip kan..so pegi pa sndiri...
tapi apa pun..istanbul best...salji yg lebat tu lagiiiii la best...
dan paling best mata aku yg tebontang tak leh lelap walaupun jam dah nak kol doblas...dan paling best hp aku terendam dlm mangkuk megi tgh hari tadi....mengantuk sangat kah..hahaha..dan terpaling best hp tak leh bukak n tiadalaaah gmbr istanbul melainkan dua diatas..isk..isk..isk..
kena mintak ihsan melor suh antaq gmbr...muahaha

No comments: