Saturday, March 6, 2010

lampu oh lampu























---------------------------------------------------------------------------------
garam bukit tulen terbentuk secara semulajadi sejak 256juta tahun dahulu...

-TAHUKAH ANDA PENGGUNAAN ALAT ELEKTRIK SEPERTI KOMPUTER,TELEVISYEN RADIO PENYAMAN UDARA MIKROWAVE ASAP ROKOK DAN LAIN2 MENYEBABKAN PERTAMBAHAN UDARA YANG TIDAK SEGAR DAN MENGGANGU SISTEM KESIHATAN BADAN.KAJIAN MENUNJUKKAN 56% TENAGA KITA DIPEROLEHI DR UDARA YANG DIHIRUP SEKELILING KITA DAN SELEBIHNYA DR AIR DAN MAKANAN YANG KITA MAKAN.
merujuk gambar diatas, aku pun tak tau mcm mana aku boleh terlibat dlm hal ini..hahaha
tapi sebenarnyer secara tak sengaja.aku beli lampu ni selepas melor terlupa bagi duit belanja (sebenarnyer duit ada tapi ckp takde...hahaha) pastu aku tengok lawa n murah...jadi aku sambar la...last2 melor pun suka...hahahaha..tak sangka plak ms aku letak kat atas meja ada plak yang berkenan terus aku rekeman kat dorang.hahaha...pastu melor bawak kat opis ada plak yang berminat...so why not aku tak share kan..hehehe

berikut adalah khasiat lampu garam yang aku baca mengikut pamplet yg ada la kan...
1)memberi ketenangan-betol..betol..betol.cahaya yang dipantulkan ada aura tersendiri..hehehe
2)melegakan migran dan sakit kepala- betol 3x...relax jer
3)mengurangkan sebahagian bakteria udara-sebab aku tak nampak tapi aku rasa best jer..
4)untuk tidur-aku dah buat..best woooo
5)tingkatkan serotonin dlm aliran darah-#$%*&$%$(serotonin aper yerk)
6)tingkatkan tahap kosentrasi


pastu ada garam untuk rendaman kaki

aku beli untuk mak n mak mentua serta melor...huhuhu
khasiatnyer adalah
1)membantu keluarkan toksin dr badan
2)legakan sengal sendi otot dan kekejangan
3)atasi masalah kaki berair tumit pecah dan cekam kuku
4)atasi kaki berbau dan kaki berpeluh
5)hilangkan kulat air
6)lancarkan darah


lagi satu yang ada adalah sabun

sabun tu untuk menghilangkan gatal2 badan...tegangkan kulit pun yer gak serta putihkan kulit..(putihkan kulit) huhuhu....
sebenarnyer dapat syer brg2 yang berpatutan harganya dan berguna untuk kengkawan ni best jugak...aku sharap kawan2 semua sihat..maklumla aku ni keje tak mcm org normal...abnormal skit..huuhuhuhu..kalau ada yang baca blog aku ni berminat boleh email aku et_alience@yahoo.com hehehe walaupun aku tau barang ni dah lama wujud tapi dulu mahal sgt harganya...skarang ni dah murah benor...hmmm alhamdulillah..yang penting murah berkualiti dan sihat



yang sangat suka dan teruja
lots of luv
et


2 comments:

wani said...

wowww bak kata en.amirul...tahniah tahniah halimah! mcmtu la..manfaatkan ruang yang ada untuk iklan...bagussssss

et_krol said...

yang tu tahniah sebelum tragedi keretaku diclamp..lepas ni bukan kata ckp pandang muka ku yang ayu pun tak mau..jhahaha