Wednesday, March 31, 2010

rindu

salam...



hari ini aku tak sihat pulak setelah melor yg tak sihat....

nasib baik doktor ckp melor bukan suspect jantung...risau jugak aku...hmmm

tapi start semalam lagi kepala sakit..hari ni badan start panas n kemudian ptg ni aku rasa seram sejuk..jeng..jeng jeng...

mak pun tak sihat..sian mak..zafirah nak upsr tahun ni lagi kesian minah tu nak pergi kelas tambahan setiap hari dan malam....isk..isk..isk

aku masih rasa sengal sangat badan ni....bila la boleh rehat...tak larat sesangat rasanya..

adakah berkaitan ilmuhalus,,,jengjengjeng..

hope bukan la kan...yerla kite ni kepala jer betudung litup atau berambut hampir beruban tapi hati saper yang tahu...

dari arwah abah ada lagi benda ni tak pernah lari dr family aku..hmmmm susahnyer la kan....

aku risau la skrang ni...

aku tak tau mcm maner kalau mak tinggalkan aku....mak ckp die pun sampai menangis mlm2 sebab dah tak tahan sakit...aku ada jumpa satu ubat ni tapi tak sesuai untuk org sakit darah tinggi la pulak...hmmm..

mak...walau et jauh(tak jauh pun) tapi et sayang sgt kat mak...rasanya hari2 nak balik jumpa mak..peluk mak...tido ngan mak...
rindunyerrr

lots of luvs
et

2 comments:

kak ngah said...

ET,KENAPA KAU NI..tksihat adakah disebabkan buatan org atau akibat buatan org yang dh lama kau tunggu tu ...hihiiii
jgn marah wei ,ku gurao ja....pi arr kinik..amik m c ke pa...kalau kau taksihat sapa pulak nak jaga mELOR kau tu haaaa..sapa pulak nak tgk kan bloggkauu nanti kalau kau dh jatuh sakit...aku jugakkk hehhuuuu

littlelulu-cempaka.blogspot said...

huhuhu..ku ingat saper kak ngah yang menjengah rerupanyer abu alesya yer...
naper blog hang aku tak leh komen lagi nie...haduaiii...
lupa tanyer tadi