Saturday, April 3, 2010

hansomenyerrr dier




















salam....
aku nak cerita tentang hero baru yang aku minat n tak leh tidor tehingat kat dier..hahaha kalau melor tau ni mesti tebakar tb kat umah...
ala minat jer bukan dapat pun kan....aktor korea nama song seung hun...hadoi hansome giler mamat korea ni.. dilahirkan pada 05 oktober 1976 (sama bulan ni bestday dier-patut serasi jerk ngan aku..hahaha)memulakan kerjaya sebagai model sekitar 1995 dan memulakan lakonan pada sekitar 1996...pada zaman remajanyer beliau telah diserapkan dlm tentera korea tetapi ada masalah darah tinggi yang tinggi dan kencing manis yang manis..hahaha


ms aku pegi korea dulu...dorang ader explain about teenager especially male will must go army training for south korea..benda ni adalah wajib mcm kerajaan singapore mewajibkan rakyat (lelaki) berkhidmat dlm tentera..selepas 2 tahun training, baru boleh pilih mahu stay in army or keluar tetapi setiap tahun mesti lapor n berkhidmat dlm tentera tak silap 2 minggu kot....so kat korea anak lelaki yang dah cukup umur akan dikumpulkan dan dihantar ke sebuah pulau yg tourist inst aku pun tak tau kat maner walaupun dier rakyat korea.. kiranyer mcm kiter di m'sia ni ke plkn la tapi mcm korea memang train cara askar pun...ms aku pegi tu memang banyak perempuan dari lelaki...patutla song ni badan pun tegap...


huhuhu....


aku minat dier n i sebab dier berlakon east of eden yang memang best tu...nangis beb tgk citer ni....sedih giler n betapa dier ni (pegang watak lee dong chul) sayang giler kat adik dier lee dong wook padahal adik dier tu adalah anak org yang bunuh bapak dier...memang best giler citer ni...ditayangkan di tv 2 jam 1100 pagi tapi disebabkan sifat gelojoh aku dah tgk ending dier kat http://www.mysoju.com...hahaha/

























































pepehal pun aku memang minat citer korea sampai bebila...dulu ada cerita kat astro aec 311tajuk six children tp tak sempat tgk yang episode akhir coz aku waktu tu arwah abah masuk hospital jb..hmm tak dpt tgk last episode...sampai sekarang tak tau apa la ending dier...jadi aku puas hati tgk citer ni coz aku tau ending dier mcm maner....
hmmm klah i lap u la song seung hun...huhuhu
p/s:tingat ms dok umah atok tgk citer korea yang cik nani beli sampai pitam coz tak tidor mlm nak tgk smpai habis citer beautiful kalau tak silap..huhuhu
cik nani da best :)
lots of luvs
et syg emak

2 comments:

Ummiross said...

jln2 terjumpa blog ni, ada plk mamat hensem ni,orang sarawak cakap kacak gilak

et_krol said...

hehehe...tq kerana singgah ke laman saya....dtg kagi yakbr