Sunday, June 20, 2010

selamat hari bapa



salam....







selamat hari bapa abah...




tahun lepas et dpt wish pada abah dan yang bermakna et wish masa kita di mekah.indah sungguh masa tu kan abah..singkat sungguh rasanya...belum puas kami balas jasa abah...masih banyak rasanya hutang yang tak terbayar dek kasih sayang yang abah dah berikan pada kami.



abah...et masih ingat ms abah ajar et menghafal doa qunut.huhuhu..masa tu umur et baru nak masuk 7 tahun tapi alhamdulillah mak ajar et mengaji dr awal dan et dah dapat mengaji muqaddam dan boleh hafal surah2 yang penting.et ingat lagi et hafal doa qunut waktu petang dengan pakai seluar pendek warna merah jer..hehehe..abah cakap hafal doa qunut nanti sebelum abah pegi kedai abah nak dengar..ms tu abah balik sembahyang zuhur dan akan pegi kedai pomen abah kembali lepas mkn..hmmm kelakar betol ms tu.



et masih ingat ms ptg dah nak masuk maghrib, bila dengar jer motor abah, kami semua akan tutup tv sebab abah tak bagi tgk tv masa maghrib pdhal ms dulu bnyak cerita best tayang ms maghrib mcm cinderella,cinta antara benua..hehehe..mencicit semuanya pegi mandi n siap nak sembahyang..



et ingat lagi kalau maghrib et suka jemaah ngan abah lepas tu terus et ngaji..hmm.segar semuanya diingatan et.rasa mcm abah masih disisi kami.



abah..walau apa pun terjadi abah the best abah in the world.et sayang abah sangat2.semoga abah tenang dan aman disana..semoga abah dijauhkan seksaan kubur dan semoga abah ditempatkan di syurga.
amin...alfatihah

lots of luv
et

No comments: