Monday, July 5, 2010

jatuh cinta lagi?

salam...


hehehe tajuk gempak giler tapi tula kan...aku pun tak tau mcm maner la aku minat giler kat mamat ni samapi boleh aku nak wat post untuk dier dlm blog semak aku ni..

padahal mamat ni pernah berlakon citer soleha..tapi aku tak minat pong..tapi dlm citer BENCI BILANG CINTA ni plak wat aku terhingat-hingat kat dia..hahaha..aku jatuh cinta...ari tu mamat korea..ni mamat indon plak...pasni jangan plak mamat bangla sudah..huhuhu















Nama:Baim wong

Full name:Muhammad ibrahim

Nick name:BaimBorn:Jakarta,April 1981

Regilion:Islam

Father:Johnny wong

Mother:Kartini martaadmaja

Height:177 cm

Hobbies:Acting,sports,billiards

Education:Tk mentengSMP-SMA JakartaUniversitas Atmajaya


Sinetron

* Cinta Hilang Cinta Kembali (2005)

* Cincin (2006)

* "Benci Bilang Cinta" (2006)

* Kau Masih Kekasihku (2006)

* Bukan Diriku (2006)

* Pasangan Heboh (2007)

* "Soleha" (2007)

* Diva (2008)
* Munajah Cinta (2008)

* Maha Kasih 2 (2006)

* Maha Cinta (2007)

* Tujuh Tanda Cinta (2003)

* Tunjuk Satu Bintang (2002)

* Jangan Berhenti Mencintaiku (2005)

* Khanza (2008)

* "Dewi" (2009)

* Kejora dan Bintang (2009)

* Sejuta CINTA Marshanda (2010)


[sunting] Filmografi

* Pengantin Cinta (2010)


hmmm apa la ilmu dia pakai sampai aku ni dok tehingat-hingat kat dia..padahal jumpa pun dia tak pandang aku..hahaha(mcm jumpa la tu)


tapi aku tak suka la last citer benci bilang cintani..grrrram tol laa


klah...

lots of luv

et

No comments: