Monday, October 18, 2010

diet ke?


salam
melor memang ada habit suka amik mkn untuk aku kalau ada jamuan kat tempat keje dia..malu sei,,tapi best aku suka jer..hahaha
opis melor memang selalu ada buat makan2...setiap jumaat memang selalu ada jamuan n setiap kali celebrat ebestday staff pun dep wat mkn2..yerla lae n engg collect wit pun manyak aper..huhuhu
so ari ni melor antar kat aku laksa johor yg sedap(bestnyerrrr-wani aku tolong mkn untuk hang yer) dan nasi goreng udang(yg besar2)...selamat tak yah msk untuk lunch..huhuhu
tq melor...antar lagi yer...
lots of luv
et
#teringin mkn cream puff..dapnyer

No comments: