Sunday, October 3, 2010

aper2 aje

salam
pagi ni aku nak cerita pasal mulut ni...kadang2 kita tak sedar apa yang kita cakap sebenarnyer menyakitkan hati orang.bercerita,membawa cerita dan menjaja hal orang lain memang perkara pelik.kalau la didunia ni hasad dengki, fitnah kata mengata tak der mesti aman...tapi kata mengata tu boleh kot tapi sikit2 jer..hahaha..ala bergosip la katakan....cik t oi kalau dah dosa, dosa jugak yer....ala sket2 jer..hahaha
aku memang nak cerita pasal seseorang ini yang suka bercerita tentang apa sahaja yang kepada orang lain walaupun org yang dia tak kenal...pelik kan?sampaikan sanggup menjaja hal yang bukan ada kene mengena ngan dia.wei minah mak aku cakap selagi perut dia boleh simpan dia simpan arrr..kalau tak sure habis la ko...
grrrr..geram sebenarnyer aku ni...yerla sebab memang dah menganggu sangat hal keluarga aku ni...jangan sampai mak ngamuk jer...aku malas nak masuk campur..cukup2 la yang tolong back up...aku senyap yer..hehehe..takut yer cik t..hahaha(tak der maknanyerrr)
gambar kat bawah ni takder kene mengena pun(hahaha) abg n kakak ipar aku(abg anak no 2) kakak aku n anak2(masa ni ian tak der lagi) n bib ngan family n anak2...
aku jer belum bertiga..hahah so gambar masih berdua(tiba2 pulak)




























tiba2 ms aku tengok astro pagi ni 1 from my favorite chanel dah tak der...chanel 303 korea nyer...alaaaa...kenapa la astro no pegi stopkan..aritu chanel indon...aku suka gak citer dier...dah la pakej aku amik siap hbo dan walaupun smua cerita yg diulang tayang takper aku boleh layan tapi banyak sangat la chanel yang dah ditamatkan...patutla suh tinggalkan decoder anda dlm mode stanby...aku pun ikut arahan tiba2 takder plak chanel korea..biasanyer pagi ahad ni ada movie korea dr 830 sampai 0130..best tuu...non stop...geramnyerrrrrrr aperla astro ni..bayar mahal tapi chanel yang hado tak best dah..tak paham aku...bukan nyer aku tak bayar..aku bayar ok..kalau la aku tak amik astro chanel sure kelaut..bukan tv3 yang dpt, tapi siaran untuk cik semut..arghhh...geram ah

lots of luv

et

No comments: