Monday, November 29, 2010

miri yg cool day 3

Salam
28 november 2010
Ahad

So pagi ahad dpt msj dr abg mi dia dah dpt seat….alhamdulillahh..balik kl baru Tanya apa yg jadi kat dia semalam…hehehe…so pagi2 kami pegi breakfast kat hotel…melor ckp nasi goreng dia sedap..tapi aku memang tak lalu dah nak makan nasi..so amik ommelet n bubur jer..dimsum dia sedap gak.
lepas mkn sampai lebam aku naik bilik untuk kemas coz nak check out awal..yerla kang pegi ke town balik amik shuttle kol 1230, dah kene charge plak kang.so berenti kat handicraft miri ..tak banyak sangat jual n barang ok la…Rong Reng buka jam 1100 so msm sampai dah ramai org..disebabkan melor kenal tokei dia so dpt la murah sket.alhamdulillah…dr rong reng menapak ke bintang mall..jln puny ajalan melor nak makan eskrem mcd…so layankan ajerla..gambar di ronreng tak dapat amik coz battery camera dah kong..charger tak bawak..huhuhu..h/p pun battery kong..hadoiiii…geram gak tapi salah sendiri kan..
Kol 0100, kami terus pi ke airport amik teksi dr hotel..alhamdulillah..akhirnya misi di miri berakhir jugak n sangat hepi coz miri ni sangat cool..alhamdulillah..nanti ada ms nak pegi lagi coz nak makan nasi lalapan lagi..hahaha
Yg pasti naik jer flt terus tido tak hegat..
Semoga ada rezeki untuk pergi ke miri lagi…Insya Allah….

Lots of luv
et

No comments: