Tuesday, December 7, 2010

1st award



salam........

sejak aku dah pandai berblog, inilah pertama kali dpt award dr kawan bloger yg kebetulan satu kampung ngan aku...huhuhu...tq fyda for this award...lambat sket amik maklumla aku ni terghegeh-hegeh(betolkan yg aku buat ni?)..huhuhu

tapi kalau ikut kan yg aku tgk tu kene jawab soklan2 yang menguji minda sket..hehehe..moh kite tengok yer.


1 : Thanks the person who gave you this award and the link of the person

kawan sekampungku yang aku jumpa di alam maya n punya 2 anak

sangat comel....tq fyda



2 : Speard the award 15 blogger who you like and you think their blog are awesome













tak cukup ler..hehehe..maklumla makcik ni agak malu sket..huahuahua

(semoga saya layak menerima award ini)-hehehe..mcm tak cukup syarat jer kan...hehehe


3 : Tell 7 things about yourself

1-nama yg terbaik dipilih oleh keluarga HALIMAH tapi family

panggil ET :)...

2-anak ke 3 dr 7 beradik so dapat la title mak lang...

3-husband aku nama KHAIRUL ANUAR tapi family aku panggil dia abg

MELOR...that why dlm blog ni aku bahasakan dia melor..huhuhu

4-dah 6 tahun kawin tapi masih belum ada rezeki anak. :(

kalau org tanya aku selalu ckp anak aku masih di syurga huhuhu

5-aku seorang yang suka gelak, suka menyakat,suka buat bising,suka

makan sebab tu bdn montel, suka bercucuk tanam tapi banyak pokok

mati balik, suka jenjalan,suka baca blog org(hahaha) dan amat suka

amik gambar

(melor ckp wartawan pencen) tapi aku ni cepat terasa...huhuhu

6-ada lesen tapi jarang dpt bawak kereta...melor susah betol

nak percaya aku bawak keta...
7-aku tak pandai masak....uwaaaaaaaaaa

pada kengkawan yg buka blog littlelulu-cempaka...silalah amik award yg diatas...korang semua memang best...hehehe..
lots of luv

et aka budak comot

1 comment:

fyda said...

tak kisah mana2 award yg ko nak ambik cz ada 3 award kat situ. he3