Wednesday, December 8, 2010

ermmmm dapnyer

salam...


korang pernah makan tak asam yang diapit dengan asam boi...wah terliur masa type ni..huhuhu...dulu ms pegi sekolah agama akan bawak limau kasturi yg ada kat belakang umah n beli asam boi yang color merah tu then belah limau tu letak tengah2..pergh...giler sedap sei..hahaha..siap merah2 bibir ms makan..bukan bibir jer merah gg ku sekali.. :)
kebetulan kat cafe ni ada jual asam putih, tapi memang masam sesangat...so 1 ari tu aku pi amik limau si sam...dia nak buat air n mkn ngan asam ni..pergh sedap suit...masam2 manis plak jadinyer...wawawa..ketagih sudah...

n semalam melor pegi giant lagi n dia dpt beli pisang kaki...wah bestnyer..yg best lagi sebab dia beli kat area clearance stock..harga sebenar rm 5.16 untuk 4 biji jadi rm 2.58 jer..besar2 n manis...wah sukanyer la...buah pun takder la busuk...tinggal 4 paket jer so melor amik 4 sekali..

tak yah berebut ngan melor lagi sebab ada 8 biji buah pisang kaki :)

p/s: 2 more day to go..hmmm takut la pulaksssss

lots of luv

et sibudak comot

2 comments:

fyda said...

pergh... terliur jap aku. aku dulu ms sek rendah pun suka makan limau + asam boi tu. dah lama tak buat nih.


pst..... camne isi buah pisang kaki tu? aku tak prnah makan & takut nk try

budakcomot said...

da sedap kan asam boi buh limau..ckp jer dah terliur lagi..
buah pisang kaki tu rasanya mcm ciku..cuma aku suka kalau dia keras..ko buang kulit dia dulu..kulit dia nipis jer mcm buah tomato.laki aku suka mkn yg lembik2..cobala..mesti akan jatuh cinta.hehehe