Saturday, December 18, 2010

aku mahu popular

salam...
mungkin aku lambar kot cari buku tulisan ain maisarah ni...coz kalau masuk kedai buku mesti akan cari novel ahadiat akashah,zuraida othman atau liana alfiera malik...kalau tak pun cari aisyah sofea..sekarang jatuh cinta pada tulisan nurhayati berahim pulak...since ahadiat akashah pun takder novel baru(aku beli dah semua novel dia-sukanyer), so aku mencari yg lain plak...then ms aku cuti umah atok time atam tunang ari tu, aku baca novel atin tajuk impiana garapan ain maisarah...wah memang jatuh cinta ngan novel ni...ekceli mak su aku pun gila novel tapi dia more to novel nurhayati berahim n aisyah sofia...klu ini org baca novel lagi emo..hahaha..
so bila jumpa jer buku ain maisarah n melor offer aku pun amik n semalam dah habis baca aku mahu popular...sib baik demam kan..so baca jerla novel..nak bangun pun tak larat....
novel sangat best n kelakar bila time dia nak luruskan rambut guna iron coz kos murah....hahaha....memang jatuh cinta la...
skang tengah concentrate baca novel bini aku tomboy ke?wahhhhhhhh gila buku ni..memang best sesangat...rasa nak peluk2 jer buku ni..naperla baru jumpa..hahaha...sib baik mlm tadi dah ngantuk sangat coz memang tak larat dah.kalau tak sure mlm tadi aku baca sampai pagi..yg pasti buku tu memang best n wataknyer pun sweet jer..yg penting aku suka kalau org tu tulis guna bahasa yg simple..tak berbunga-bunga..hahaha..luv u la...rupanya penulis dia budak sepang beb...huhuh
lots of luv
budak comot.

2 comments:

sayang oranglidi.dot said...

sy suker komik... hihihi.. novel pon!

budakcomot said...

org lidi:dulu suka baca komik blues selamanya..kumpul woooo..best n lawak giler tapi skang dah tua sket..hohoho