Wednesday, December 22, 2010

kerja..kerja..kerja

salam...
bak kata P Ramlee..."sebelum tutup mata, kerja..kerja..kerja..." hmmm penat nyerla pk kan..tapi nakbuat mcm maner..sedangkan nak masuk toilet pun kena bayar, minum air suam pun kena charge(ngan sam tak charge ler-hehehe) makanya kerjala kita yer....
tapi aku ni kira bersyukurla kan coz balik kerja tak dela nak wat aper lagi selain si melor..kadang2 pk mcm maner la kengkawan yg lain balik umah nak layan anak depa plak...fuyyoo super duper mommy ler..kalau aku sure esok pi keje pakai baju terbalik sudah...hahaha...
p/s:have a nice day frends
lots of luv
budakcomot

No comments: