Friday, December 10, 2010

padan muka aku

salam
pagi2 ni memang sangat2 sejuk...dengan aircond tahap mahu membunuh anggota badan aku ni tiba2 terpikir sedapnyer minum secawan white coffee kat mesin ni...harga cuma rm 0.70 jer..celuk poket ada 0.50 jer...hmmm wit kertas banyak tapi tak berguna la plak...wawawa..mesin ni naper la tak di install penerimaan wang kertas..huhuhu...cari kat beg plak...geledah punyer geledah yg ado cuma 0.10 jer...what??????? waaaaaaaaaaaaaa sejuk giler ni..nak coffe...nak coffeeee...
padan muka aku kan! ari tu beg penuh wit syiling ko pegi kuarkan semua...sampai lima sen pun ko kuarkan...skang ni time ko nak guna bukan kata 5 sen, 1sen pun tak dok...
takper aku akan tukar ngan sesapa jer yg lalu depan aku...marila dtg kepadaku...hahaha(takderpun ....)
padan muka aku..wawawa
lots of luv
budak comot

1 comment:

Anonymous said...

hahaha..padan muke..lain kali duit syiling 2 simpan dalam kasut...