Wednesday, February 16, 2011

hari aku

salam....





hari ni agak bosan coz melepak kat umah ajer sambil settlekan kojer2 umah..hohoho..tapi tak msk pong..dah setle skang ni just nak menghabiskan novel yg baru melor belikan untuk aku...tajuk "selagi ada dia nukilan aisya sofea"..memula citer dia agak bosan tapi dah lelama bestla plak sampai syg rasanyer nak tinggalkan novel tu..hehehe..melor ckp sian u kan..novel u dah habis so i belikan yg baru...eleh sebenarnya dia eli sebab gmbr cover novel tu gmbr kat nami island korea...rindula tu...tapi memang betoi pong..kengkadang buhsan punya pasai surat khabar minggu lepas pun aku baca..yerla kat umah ni nak gentel apa kan?anak pong tak der..takkan nak gentel melor..hahaha...mamat ni pun asyik keje jerk...buhsan haku..hmmmm





p/s:tak masak tapi membesar bagai johan jugaks..





lots of luv







kekodokbulats

No comments: